Referanser

Happynorwegian AS 

 

Helly Hansen AS  

«Vi i Helly Hansen AS benytter Fazit AS til å skrive søknader om offentlig tilskudd. Så langt er alle søknadene Fazit har skrevet for oss blitt godkjent.»

Rebecca Johansson, R&D Manager

Auto-Maskin AS 

«Vi har i mange år benyttet Fazit til å søke offentlig tilskudd til våre FoU-prosjekter. Vi er godt fornøyde med resultatene fra dette samarbeidet og kan trygt anbefale Fazit.»

Svein Arild Hagnæss, daglig leder

Swims AS 

«Fazit har hjulpet oss med å søke offentlig tilskudd i en årrekke. Vi takker for gode resultater og ser frem til et fortsatt samarbeide med Fazit.»

Alexander Eskeland, daglig leder

Sonitor Technologies AS

”Vi har oppnådd 100 % suksessrate med søknadene Fazit Consulting har skrevet for oss. Vårt samarbeid med Fazit har resultert i at vi har fått Eurostars støtte, OFU støtte, prosjektetableringsstøtte og Innovasjonslån.”

Jørn Husemoen, tidligere CEO

Aluna AS

«Aluna har jobbet med Fazit Consulting i en god periode nå i forbindelse med søknad om Skattefunn og OFU støtte. Vår opplevelse av Fazit er et firma som leverer høy standard og god kvalitet. Resultatene oppnådd av Fazit er meget bra og vi ser frem til et videre samarbeid med dem.»

Bjørn Gregersen, daglig leder

Zpin AS

Fazit Consulting er et veldig profesjonelt selskap som alltid tar seg tid til å lytte til sine kunder og svarer på spørsmål som oppstår underveis. Vi kunne ikke funnet en bedre samarbeidspartner.»

Thomas Stavang Pedersen, daglig leder

 

Morten Stenersen har over 10 års erfaring med å skrive søknader om offentlig støtte og har skrevet og kvalitetssikret over 300 søknader. Han var ansatt i et tilsvarende konsulentselskap fra 2005 til 2008 og startet Fazit Consulting i 2009. I 2016 ble 100 % av søknadene som Fazit Consulting skrev godkjent.